Dage med Dig – anmeldelser

 "Dage med dig" kan varmt anbefales, hvis du har noget du gerne vil i dybden med. Kirsten og Leif er nogle dejlige mennesker og de er gode til at møde dig lige der hvor du er. Deres skønne sted danner en dejlig ramme om dem og det de gør. Det er et sted hvor du virkelig har mulighed for at komme i dybden med dig og det du arbejder med.
Tak for jer og jeres skønne sted 
"G"

"Dage med dig.....
Har lige haft et fantastisk ophold hos Leif Nykilde - dage med dig her i marts 2019.....
Jeg fik arbejdet med emnerne vrede, balance, ro og nænsomhed - via samtaler, massage, healing og gåture ved vandet mv.
Føler mig klar...."
"U"

"Jeg har i denne weekend været hos Kirsten og Leif ifm et nyt koncept, Dage med dig! Hvor de favner både krop og sind under et.... samtaler, yoga, meditation og massager.
Jeg oplevede en varme og imødekommenhed som er sjælden! De favner en, der hvor man er og er åbne og lyttende og især givende på en sjælden omsorgsfuld og respektfuld måde.
Jeg fik nogle indsigter, der for mig var virkelig velkomne, da de har bragt mig derhen hvor jeg søgte, uden helt at vide det.
Leif er med sin yoga og smukke meditationer en utrolig indgangsvinkel til Kirstens samtaler og efterfølgende massage, som i øvrigt er meget omsorgsfuld, blid og stille, men stærk! Det hænger virkelig godt sammen og man bliver på denne måde samlet op, hvis og når dybderne nås. Hvilket for mig er altafgørende i en behandling, men som savnes en del steder, men ikke her!
Jeg kan kun anbefale et besøg hos dem, også hvis man “blot” har behov for en weekend med omsorg for sig selv!"
"E"

"Jeg har fornylig været på overnatning hos Kirsten og Leif. Et ophold med “tid til dig”.
Det er virkelig lækkert, lærerigt og intenst.
Meditation, som er guidet, personligt til mig, det ramte mig og jeg fik givet slip.
Gode samtaler om det emne jeg havde brug for, at se anderledes på, så jeg kan ændre på det når jeg kommer hjem. Bruge de værktøjer jeg er blevet mindet om. Efter samtalerne lækre massager.
Jeg havde virkelig brug for den oplevelse og kærlighed til mig selv.
Der er smukt på Fyn
Tak, til Kirsten og Leif"
"M"