Dage med Dig

Dage med Dig er et ophold for 1 deltager over 3 dage hos os i Nab ved Faaborg fra kl. 17.00 den første dag til kl. 14.00 den tredje dag. Du bor hos os som vores gæst (inkl. forplejning) og du får dit eget hyggelige værelse og eget bad. 

Med andre ord; en pause fra hverdagen – med fokus på dig og uden krav og forventninger.

Dage med Dig er dage, hvor du bevidst vælger dig selv til. Dage, hvor du trækker stikket og lytter indad.

Dage med Dig er for dig, der trænger til et pusterum.

Dage med Dig er for dig, som er bevidst om problematikker og udfordringer i dit liv, som du gerne vil have tid og rum til at gå i dybden med. Det kan være stressbetingede her-og-nu tilstande, men også livs- og opvækstbetingede mønstre du gerne vil have hjælp til at kigge på. Vi møder dig i det, du står i og kan hjælpe dig til nye vinkler, forståelse og afklaring.

Den første dag ankommer du, bliver indkvarteret og får tid og ro til at indstille dig på at være her. Vi får os en snak om dine forventninger og ønsker og du får lidt praktisk information om opholdet. Efter aftensmåltidet vil du have tid til dig, før dagen afrundes med en afslappende healing.

Den anden dag vil veksle imellem yoga (på stol og let tilgængelig), meditation, terapeutiske samtaler og behandlinger i form af massage og healing. Alt sammen tilrettelagt ud fra hvor DU er og hvad vi skønner, kunne være gavnligt for dig i din proces. Ind imellem vil der være fri tid hvor du kan slappe af, reflektere, skrive, læse, gå tur… Vi opfordrer dig til at trække stikket og have så meget tid som muligt sammen med DIG. Igen afrundes dagen med en afslappende healing.

Den tredje dag indeholder yoga, meditation, afrundende samtale og behandling. Efter frokosten og en snak vil du igen køre hjem – forhåbentlig mere afklaret og tilstede end da du ankom.

Efterfølgende kan du inden for 3 måneder frit booke en 2 timers session med opfølgende samtale og behandling.

Prisen for Dage med Dig er 4.500 kr. (inklusiv alle behandlinger, overnatning og forplejning).

Vi har valgt, at vi ikke vil fastlåse os selv og kommende gæster på faste retreat-datoer. Vi ønsker at være åbne for alle muligheder. Kontakt os på telefon eller mail - gerne med forslag til datoer, der vil være gode for dig.

Læs anmeldelser fra tidligere Dage med Dig gæster

Vi glæder os til at møde dig
Kirsten og Leif