Spørgsmål og svar

 
Klik på et spørgsmål - og få et svar

Vi skal passe godt på hinanden - så derfor følger vi selvfølgelig også myndighedernes anbefalinger.

Hvad dette betyder for vores møde kan du læse her

Du får det største udbytte, hvis du kan arrangere det sådan, at du ikke skal alt for meget lige inden, du får en behandling.
Det er også fint, hvis du ikke har for meget på programmet lige efter. Dels kan du være lidt påvirket af behandlingen og dels kan du have brug for at reflektere over dine oplevelser.
Overvej gerne hvad du ønsker dig af behandlingen. Er det ren forkælelse, har du brug for hjælp til din stress, har du smerte eller er der noget, du gerne vil have vendt i en samtale.
Når du modtager massage skal du have tøjet af - du beholder dog trusserne/underbukserne på. Din behandler sørger altid for at dække dig til, så det kun er den del der bliver masseret, som er afdækket. Dine intime områder bliver aldrig blottet eller berørt.

I alle andre behandlinger beholder du tøjet på.
Vi bruger en ren mandelolie tilsat en lille smule æterisk duftolie. Foretrækker du olien uden duft, så kan det også lade sig gøre.
Som registrerede alternative behandlere (RAB) har vi pligt til at føre journal. Den er dog udelukkende tilgængelig for behandleren (og dig hvis du ønsker at se den). Du kan til enhver tid bede om at alle personlige oplysninger bliver slettet fra journalen.
At du er nået helt hen til dette punkt på vores hjemmeside, vidner om at du tror på at noget kan ændres i dit liv. Mere behøver du ikke at tro på.