Grundkursus i Healingsmassage

Et kursus for alle

Kurset henvender sig til alle – både til dig, som ikke før har givet massage og til dig, som måske allerede er behandler, men som gerne vil have et ekstra redskab.

Kurset vil være en blanding af teoretiske oplæg og praktisk undervisning. Du vil blive undervist i de grundlæggende regler for, hvordan en Healingsmassage gribes an og du vil hver dag både give og modtage en Healingsmassage.

De teoretiske oplæg vil kunne give dig en forståelse af hvordan krop og sind udgør en helhed. Hvordan spændinger i kroppen ofte opstår som resultat af psykiske ubalancer. Vi vil gennemgå hvordan de forskellige dele af kroppen hænger sammen med tilsvarende dele af psyken og hvorfor det derfor er vigtigt at fokusere på det hele menneske og ikke kun ”ælte muskler”.

På Grundkurset introducerer vi endvidere Chakra’ene og kroppens energier – områder som vil blive yderligere uddybet på Fortsætterkurserne.

Kurset er samtidig det første og dermed indgangen til uddannelsen som Afspændingsmassør.

Healingsmassage – ikke “bare” en massage

Healingsmassage kan umiddelbart opleves som en almindelig blid og langsom massage. Den går dog dybere end som så. Man kan sige, at både krop og sind får massage. De rammer du skaber, med nærvær og omsorg, åbner op for dybde og afspænding og leder hen til den tryghed og accept, som både krop og sind har brug for i processen.

Vi lægger stor vægt på den praktiske træning af massagen. Du vil hver dag få Healingsmassagen demonstreret og du vil hver dag prøve både at give og modtage en massage. Vi lægger også stor vægt på, at du får en etisk forståelse for rammerne omkring massagen, så den bliver en tryg oplevelse for både giver og modtager.

Vi vil endvidere arbejde med en enkel meditation, som vil kunne understøtte dig, såvel i dagligdagen som i arbejdet omkring massagen.

På dette kursus underviser vi i den Healingsmassage, som igennem 30 år er udviklet af Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke på Kursuscentret Kilden i Valby.

Godkendt som RAB-efteruddannelse

Grundkursus i Healingsmassage hos Nykilde er godkendt som RAB-efteruddannelse (50 timer) hos følgende foreninger:

    • FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter
    • ZCT – ZoneConnection Terapeutforening
    • DAKOBE – Danmarks Komplementære Behandlere
Nysgerrig på mere

Vil du læse mere om Healingsmassage, kan du finde mere under Vi tilbyder og Links her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at møde dig
Kirsten og Leif

 

Pris og praktisk info

Varighed 50 timer over fem dage – hver dag 9.00-19.00.

Pris 4.700 kr. 
Forudbetaling 1.500 kr. – betales senest 10 dage efter tilmelding. 
Restbeløb 3.200 kr. – skal være os i hænde ved kursusstart.

Prisen dækker undervisning, samt frugt/snacks og kaffe/the i pauser. Medbring selv frokost.

Se Tilmeldings- og betalingsbetingelser .

Vi har p.t. ikke mulighed for at tilbyde overnatningsplads, men kan henvise til lokale B&B, hoteller, vandrerhjem, sommerhusudlejning eller campingpladser.

Holdstørrelse: 2 – 4 deltagere.

Kursusdatoer

Se kursuskalender.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingen her på hjemmesiden, via E-mail til mail@nykilde.com eller ved at ringe til os på tlf. 30 74 72 12.
Når vi modtager din tilmelding sender vi dig nærmere info om betaling.

Skulle det ske, at et kursus ikke har nok tilmeldinger, kan du overføre forudbetalingen til et andet kursus eller få pengene retur.

Kurser bliver gennemført ved minimum 2 deltagere.