Anmeldelser

“Healingsmassagen var for mig en form for åbenbaring. Lyder vildt, men ikke desto mindre sandt. Jeg kan huske første gang, da løb tårerne ned af mine kinder… det var en så lindrende og healende fornemmelse, som ikke kan beskrives med ligegyldigt hvilket ord du har.
Jeg har et smertesyndrom, der gør at mit ben indimellem brænder som ild. Og især mit knæ er ramt. Og Kirsten kunne på et tidspunkt røre knæet og stille massere/heale/lindre smerten, hvilket hun var det første menneske som kunne, derfor mine tårer! I 20 år kunne ingen røre mit knæ! Hun kunne vha healingsmassagen. Så den er helt speciel og vil være et super godt værktøj til f.eks. smerteramte!”
“E”

“Jeg har fået flere behandlinger af både Kirsten og Leif, både massager, samtaler, Access Bars m.fl. Jeg har også været til deres meditationer flere gange.
Jeg kan på det varmeste anbefale at komme hos Leif og Kirsten. Der er en skøn og varm imødekommenhed hos dem. De er nærværende og lyttende. Jeg føler mig altid mødt, når jeg er hos dem.
Jeg har følt mig støttet af deres omsorgsfulde behandlinger og jeg føler mig altid tryg hos dem.”
“S”

“Jeg har i denne weekend været hos Kirsten og Leif ifm et nyt koncept, Dage med dig! Hvor de favner både krop og sind under et…. samtaler, yoga, meditation og massager.
Jeg oplevede en varme og imødekommenhed som er sjælden! De favner en, der hvor man er og er åbne og lyttende og især givende på en sjælden omsorgsfuld og respektfuld måde.
Jeg fik nogle indsigter, der for mig var virkelig velkomne, da de har bragt mig derhen hvor jeg søgte, uden helt at vide det.
Leif er med sin yoga og smukke meditationer en utrolig indgangsvinkel til Kirstens samtaler og efterfølgende massage, som i øvrigt er meget omsorgsfuld, blid og stille, men stærk! Det hænger virkelig godt sammen og man bliver på denne måde samlet op, hvis og når dybderne nås. Hvilket for mig er altafgørende i en behandling, men som savnes en del steder, men ikke her!
Jeg kan kun anbefale et besøg hos dem, også hvis man “blot” har behov for en weekend med omsorg for sig selv!”
“E”

“Jeg har fornylig været på overnatning hos Kirsten og Leif. Et ophold med “tid til dig”.
Det er virkelig lækkert, lærerigt og intenst.
Meditation, som er guidet, personligt til mig, det ramte mig og jeg fik givet slip.
Gode samtaler om det emne jeg havde brug for, at se anderledes på, så jeg kan ændre på det når jeg kommer hjem. Bruge de værktøjer jeg er blevet mindet om. Efter samtalerne lækre massager.
Jeg havde virkelig brug for den oplevelse og kærlighed til mig selv.
Der er smukt på Fyn
Tak, til Kirsten og Leif”
“M”

“Nykilde Massage og Samtale er absolut anbefalelsesværdigt. Du vil opleve nærvær, respekt og en følelse af total accept.”
“P”

“Min dybeste respekt for Jer begge, så megen nærvær, omsorg og kærlig tilstedeværelse. Så megen tid og accept.
Tak til dig Leif for at få mig igennem den sværeste del af mit liv. At møde mig lige der hvor jeg var, med al den tid og ro jeg havde brug for. Tak for at tilpasse behandlingen så den passede til mig på givent tidspunkt. Intet var rigtigt, intet var forkert. Jeg fik lov at være som jeg var. Du mødte mig netop der, med ord, healing, massage, nærvær og tilstedeværelse.
Det var helt klart turen over broen værd – og lidt til. Jeg fandt en vej tilbage til mig via dig.
Tak til dig Kirsten for engleblid og nærværende tilstedeværelse. Omsorg, skønhed og mildhed i massagen. Så megen kærlighed til min krop, mit sind og min sjæl.”
“J”

“Jeg havde samtale og healingsmassage hos Leif i sidste uge.
Rummet, hvor behandlingen foregik, var indbydende og lunt.
Ligeså indgangsparti og det toilet, som var til rådighed for klienter.
Leif er god til at lytte og kan stille relevante opgaver før næste besøg.
Jeg er en skeptisk klient, men jeg følte mig godt guidet igennem forløbet, uden at det blev for “spirituelt” for mig!
Jeg har længe haft dårlig søvn, men gik samme aften i seng ved 21- tiden, totalt træt!!
Vågnede kun to gange, men faldt hurtigt i søvn igen…og vågnede først kl. 9.30. Totalt fortumlet. Det er bestemt ikke normalt for mig.
Så…, noget må ha’ virket!!”
“K”