Kursisternes anmeldelser

 

 

"Kirsten og Leifs grundkursus i healingmassage er meget mere end et kursus...
Det er et møde med to mennesker, der møder dig med interesse,nærvær, omsorg og åbenhed ud over det sædvanlige.
Min personlige rejse, på de fem dage kurset varede, har gjort mig så meget godt. Og fylder mig stadig med taknemmelighed."

Jesper (kursist på Grundkurset i Healingsmassage, august 2019)

 

"Grundkurset i healingsmassage er et af de bedste kurser, jeg har været på – og jeg har været på mange! Jeg var ret skeptisk inden jeg kom, både omkring indhold og udbytte, men især fordi jeg vidste, at jeg var eneste deltager. Alle mine bekymringer forsvandt dog som dug for solen, da jeg mødte Kirsten og Leif. De er utrolig søde, imødekommende og meget kompetente. Og nu bagefter ser jeg det som en kæmpe gave, at de valgte at holde kurset med kun 1 deltager – mig!

Kirsten og Leif er nærværende og tilstede hele tiden, og det skaber en tryg ramme, for hvad der kan være et sårbart kursus at deltage i. Fx var det at give massage første gang ret langt ude af min komfortzone, men jeg følte mig tryg i det på grund af den kyndige vejledning undervejs og det, at begge undervisere har en smittende ro.

Kurset er godt bygget op og er en god blanding af lidt teori og meget praksis og her bagefter føler jeg absolut, at jeg har ’styr på’ den grundlæggende massage og jeg har lyst til og mod på at kaste mig ud i det.

Det var mit første møde med Nykilde og mit første besøg i Nab, men ikke det sidste. De fysiske rammer, Leif og Kirsten har skabt, er perfekte til denne type kursus. Her er ro og stilhed og en skøn energi både ude og inde."

Lonnie (kursist på Grundkurset i Healingsmassage, juni 2019)