Kursisternes anmeldelser

“Jeg er netop kommet hjem efter 5 dages Grundkursus i healingsmassage.

Det har været 5 fantastiske og lærerige dage og noget af en øjenåbner for mig. 

Det har været en god blanding af teori og praksis, på den både at man observere, selv afprøver og selv modtager. Super god og lærende kombination og det er en vild personlig udvikling, der sker over de 5 dage.

Kort før kursusstart får jeg en besked om at jeg bliver eneste deltager på kurset. Jeg får mulighed for at gennemføre kurset som planlagt eller rykke til en af de andre tidspunkter hvor kurset også afholdes. Jeg fastholder den planlagte dato og var dermed eneste deltager.

Det skal man virkelig ikke være nervøs over, for jeg var i de tryggeste hænder. Der var hentet en medhjælper ind som jeg skulle danne makker med, der havde samme uddannelse og vidste hvad der skulle ske.

Jeg er dybt taknemmelig for at Kirsten og Leif gennemførte kurset for mig alene, da det var lige nu at jeg var parat til at komme i gang!

Kirsten og Leif er virkelige dygtige til at lære fra sig, guide dig og har en rolig tilgang til dig som kursist, og møder dig, som det menneske du er.

Så går du og overvejer om Nykilde er stedet for dig, kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger videre!” 

Maja (kursist på Grundkursus i Healingsmassage, februar 2020)

 

 

 

“Kirsten og Leifs grundkursus i healingmassage er meget mere end et kursus…
Det er et møde med to mennesker, der møder dig med interesse,nærvær, omsorg og åbenhed ud over det sædvanlige.
Min personlige rejse, på de fem dage kurset varede, har gjort mig så meget godt. Og fylder mig stadig med taknemmelighed.”

Jesper (kursist på Grundkursus i Healingsmassage, august 2019)

 

“Grundkurset i healingsmassage er et af de bedste kurser, jeg har været på – og jeg har været på mange! Jeg var ret skeptisk inden jeg kom, både omkring indhold og udbytte, men især fordi jeg vidste, at jeg var eneste deltager. Alle mine bekymringer forsvandt dog som dug for solen, da jeg mødte Kirsten og Leif. De er utrolig søde, imødekommende og meget kompetente. Og nu bagefter ser jeg det som en kæmpe gave, at de valgte at holde kurset med kun 1 deltager – mig!

Kirsten og Leif er nærværende og tilstede hele tiden, og det skaber en tryg ramme, for hvad der kan være et sårbart kursus at deltage i. Fx var det at give massage første gang ret langt ude af min komfortzone, men jeg følte mig tryg i det på grund af den kyndige vejledning undervejs og det, at begge undervisere har en smittende ro.

Kurset er godt bygget op og er en god blanding af lidt teori og meget praksis og her bagefter føler jeg absolut, at jeg har ’styr på’ den grundlæggende massage og jeg har lyst til og mod på at kaste mig ud i det.

Det var mit første møde med Nykilde og mit første besøg i Nab, men ikke det sidste. De fysiske rammer, Leif og Kirsten har skabt, er perfekte til denne type kursus. Her er ro og stilhed og en skøn energi både ude og inde.”

Lonnie (kursist på Grundkursus i Healingsmassage, juni 2019)