Om os – Kirsten

Kirsten Fragtrup Nykilde

(Født i 1966)

Livet giver os alle små eller store puf, skub, glæder, sorger og udfordringer. Det er med til at forme os, give os læring på den ene eller anden måde. Ind i mellem sker der det, at vi skubbes og puffes derud hvor det er svært at finde sig selv.

Tilbage i 2011 blev jeg klar over, at det var lige netop der jeg var kommet hen. Jeg kunne ikke mærke mig selv, vidste ikke hvem jeg selv var og hvad jeg egentlig skulle med mit liv. Jeg havde tilpasset mig alle andre, fulgt med strømmen. Den ægte glædes følelse var væk- jeg stod tilbage med vrede, ked-af-det-hed, frustration, forvirring…

Det var da jeg stod med bevidstheden om dette, at jeg kunne begynde at ændre på det.

I September 2012 stiftede jeg bekendtskab med Kilden og Healingsmassagen. Og dette møde blev det afgørende vendepunkt for mig. Gennem massagen fik jeg kontakt til kroppen, følelserne. Senere i uddannelsen gav det mig uendeligt meget at sætte ord på via samtalerne. Denne kombination gjorde det muligt for mig at komme i kontakt med de blokeringer jeg havde, komme frem til erkendelser og skridt for skridt fik jeg forløst tingene og fandt frem en større indre fred. Jeg blev i stand til at tage et helt nyt ansvar for mig selv og mit liv og jeg fik modet til at gribe nye muligheder.

Jeg afsluttede min uddannelse med Diplom i januar 2017 og eksamen i november 2017

  • Healingsmassage- og Samtaleterapeut RAB
  • Medlem af Foreningen af Healingsterapeuter
  • Certificeret Access Bars behandler

Tilbage...