Om os – Leif

Leif Nykilde

(Født i 1959)

Efter et liv fyldt af alle de glæder og udfordringer familie- og arbejdsliv kan give, føler jeg nu at jeg er nået til et punkt hvor jeg kan hvile i mig selv. Jeg kan følge den røde tråd i mit liv og se hvordan trædestenene på forunderlig vis har lagt sig fint til rette.

I 2007 var jeg så medtaget af stress at mit liv nødvendigvis måtte ændres. Samtidig blev der åbnet op for den spirituelle verden - ny og ukendt og så alligevel ikke. Det meste forekom mig meget naturligt og jeg fandt min vej i det.

Fra 2014-2016 gennemførte jeg Kursuscentret Kilden's uddannelse som Healingsmassage- og Samtaleterapeut og afsluttede med eksamen i november 2016. Et forløb, der foruden de rent faglige kundskaber gav mig rigtig mange nye erkendelser og indsigter i mit eget indre univers. Alt sammen viden jeg bruger i mit arbejde som behandler.

  • Healingsmassage- og Samtaleterapeut RAB
  • Medlem af Foreningen af Healingsterapeuter
  • Certificeret Access Bars behandler, oktober 2017
 

Tilbage...