Uddannelse

Bliv Afspændingsmassør

- mere end bare en uddannelse

Der er i dag mere end nogensinde brug for at gøre op med den tankestyrede hverdag og få sammenhæng og balance mellem tanker, sind og krop.

I den form for afspændingsmassage, som vi underviser i, har du mulighed for at hjælpe et andet menneske ind i en tilstand, hvor spændinger, stress og uro kan slippes. Vi har udgangspunkt i det hele menneske, hvor krop og sind hænger uløseligt sammen. Massagen er rolig og omsorgsfuld og netop det giver kroppen mulighed for at genfinde sig selv. Den bliver mødt og accepteret og har ikke brug for at forsvare sig. Her skal det ikke gøre ondt før det bliver godt!

Du vil igennem uddannelsen få en grundig indføring i massagens teknik og du vil i de teoretiske oplæg få indblik i hvordan krop og sind udgør en helhed. Vi lægger stor vægt på rammerne omkring massagen og etikken i at arbejde så tæt med et andet menneske.

Uddannelsen er ikke kun tilegnelse af en færdighed, men i lige så høj grad en mulighed for en personlig udviklingsrejse.

Afspændingsmassagen tager udgangspunkt i den Healingsmassage, som igennem 30 år er udviklet af Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke på Kursuscentret Kilden i Valby.

Vi tilbyder et uddannelsesforløb på 250 timer fordelt på 5 moduler á 50 timer. De enkelte moduler er beskrevet under 'Kurser' i menuen og datoer for afholdelse kan du finde i Kursuskalender.

 • De 5 moduler
  • Grundkursus i Healingsmassage
  • Massage og Chakra *
  • Polaritetsmassage *
  • Psykisk massage *
  • Frigørende massage **

      *Forudsætter at du har taget grundkurset.
    **Forudsætter grundkurset og mindst et af de øvrige.

Der undervises på små hold – 2-4 deltagere.

Uddannelsen kan gennemføres på ca. 1 år, men kan også fordeles over flere – vi anbefaler dog maks. 3 år – og du kan (næsten) tage modulerne i den rækkefølge der passer dig bedst.

Pris pr. modul er 4.700 kr.

Du kan afslutte uddannelsen med en eksamen. Dette er frivilligt. Denne består af en skriftlig og en praktisk prøve. Prisen for eksamen er 2.500 kr.