Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En aften i fordybelse og forløsning

onsdag 22. maj kl. 19:00 - 21:00

229kr.
Fordybelse og forløsning med Angelicca Sølvhjelm
Foredrag med healende meditationer og lydhealing

Med Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm

Oplev de healende Sjælsskåle og deres smukke healende lyde. Angelicca fortæller kort om, hvordan hun skabte skålene i ler og deres healende evner, der giver dig indre ro og styrke.
De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver afbalanceret. Et pusterum med indre ro og balance. Lydene fra Sjælsskålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

I samspillet mellem Angelicca, Sjælsskålene, dit jordstjernechakra og healende meditationer skabes der et unikt rum til selv healing og indre ro.
En aften hvor du har mulighed for at komme dybt ind i dig selv og transformere de blokeringer, der dræner og hæmmer dig.
Alle er velkomne, det er en fordel for dig, at du ønsker at arbejde i dybden og få nye indsigter omkring dig selv og det spirituelle univers.

Dato og tid: 22. maj kl. 19.00-21.00
Sted: Nykilde – Center for Healingsmassage, Nabgyden 46 – 5600 Faaborg
Pris: 229 kr. (inkl. en healende, støttende gave med hjem)
Tilmelding: Du er tilmeldt ved indbetaling af 229 kr. til MobilePay nr. 26 25 88 18. Skriv venligst dit mobilnummer og ”Nykilde” i bemærkninger.
.

Om
Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm
Spirituel mester

Angelicca skaber spirituel udvikling i samspillet mellem mennesket og universet. Hun bruger sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for folk, gennem arbejdet med sjælen og de energi strømninger som sjælen indeholder.

I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene – Sjælsskålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.

Igennem arbejdet med Sjælsskålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser og dimensioner i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre og nemmere liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv.
I et samspil mellem Angelicca, Sjælsskålene, jordstjernechakraet og kanaliserede meditationer skabes der et unikt rum til selvhealing, indre ro og styrke.

Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet. Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor enestående du er, hvad det er dit potentiale og unikke evner er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.
Sjælsskål er et redskab som Angelicca bruger og som du kommer til at møde til foredraget.

www.sjaelensbolig.dk

Detaljer

Dato:
onsdag 22. maj
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
229kr.
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Nykilde
Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm

Sted

Nykilde
Nabgyden 46
Faaborg, 5600
+ Google Maps
Telefon
30747212

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top