Kurser og uddannelse

Vi afholder primært kurser i Healingsmassage - dog sniger der sig fra tid til anden andre spændende kurser ind.
Læs mere om dem nederst på denne side...

Lær at give Healingsmassage

Healingsmassagen er en af de mest helhedsskabende massager der findes. Her bliver både krop og sind tilgodeset.

På vores kurser får du lært teknikken og alt det praktiske omkring massagen. Du får også et indblik i hvordan krop og psyke hænger uløseligt sammen. Igennem den teoretiske undervisning vil du få en forståelse for det hele menneske og du vil ofte kunne drage paralleller til dit eget liv. Når du mærker og forstår i dig selv, vil du have større mulighed for at hjælpe og støtte andre mennesker.

Grundkurset giver dig den helt grundlæggende viden og færdighed i forhold til Healingsmassagen.

Igennem Uddannelsen som Afspændings- og Healingsmassør vil du få adgang til videregående teknikker og du vil få indblik i dybere energiarbejde, som du vil kunne bruge i massagen eller som rene healinger.

Læs mere herunder eller download vores Uddannelseskatalog.

Læs vores kursisters anmeldelser:

Nykilde Kurser og Behandlinger
Nykilde Kurser og Behandlinger
4 Google bedømmelser
Athene Jul
Athene Jul
2. November, 2022.
Jeg har netop afsluttet grundkursus hos Nykilde i Healingmassage. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Kirsten og Leif er fantastiske mennesker, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt gidet, og en helt fantastisk tryghed.
Læs mere
Jette Pedersen
Jette Pedersen
19. Maj, 2022.
5 fantastiske, selvudviklende og intense dage på “Nykilde” 💖 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Kirsten og Leif, der ejer og underviser på “Nykilde” er to empatiske, sympatiske, engagerede og nærværende mennesker, der formår at gøre både den teoretiske og praktiske undervisning interessant og nærværende. 💖 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - 10 timers undervisning hver dag - 5 dage i træk kan for nogen virke overvældende. Men det er fint balanceret mellem meditation, teori, praksis og ikke mindst pauser. Der blev skabt tid og rum, hvor der var plads til både gode snakke, tårer, latter og fordybelse. Så selv om kurset er intenst, bliver det aldrig udmattende. ☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Den teoretiske undervisning er på et niveau, som alle kan forstå og følge med i….. ikke noget med højtragende, faglige termer, der forvirrer mere, end de skaber forståelse ☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Fantastisk, nærværende og kyndig vejledning/undervisning i selve healingsmassagen. Så fint at få lov selv at give og modtage massagen hver dag på kurset. Kun gennem øvelse bliver hænderne sikre…☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Dejligt at der er max 4 personer på et hold. Dette gør at der hurtigt bliver skabt et trygt og fortroligt rum, hvilket har haft stor betydning for min udvikling og læring ☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det har været en intens, stærk og nogen gange udfordrende rejse i mit indre univers, men hele tiden er jeg blevet guidet og grebet trygt, omsorgsfuldt og respektfuldt af de bedste “rejseledere” Jeg er helt sikkert blevet mere bevidst om, hvem jeg er, og hvad jeg kan, samt føler mig klar til selv at give massagen til andre. De 5 dage her har også givet lysten og motivationen til at påbegynde den uddannelse “Nykilde” udbyder ☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeg kan kun give “Nykilde” min allerbedste anbefalinger, og opfordre enhver, der er interesseret i sammenhængen mellem krop og psyke, samt har lyst og er parat til at arbejde med egen selvudvikling, til at deltage i “Grundkursus i Healingsmassage” Det er kærlighed til dig selv ❤️❤️❤️
Læs mere
jonna Gårdsdal Kristiansen
jonna Gårdsdal Kristiansen
17. Maj, 2022.
Jeg har gået på 5 dages healingsmassage kursus hos Nykilde. Det var et fantastisk og meget intenst kursus. Leif og Kirsten er nogle dygtige, behagelige og nærværende undervisere. Jeg er kommet hjem med en masse viden om healingsmassage, samt jeg har været på en indre rejse i mig selv. De bedste anbefalinger fra mig. 🙏Jonna
Læs mere
Tina Lauridsen
Tina Lauridsen
5. Maj, 2022.
Jeg er i gang med healingsmassør uddannelsen hos Leif og Kirsten Nykilde. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv , nogen sinde. De har med stor forståelse, impati ,kærlighed og faglig dygtighed gjort min rejse , med selvudvikling , til noget jeg virkelig har lyst til også når det har været tungt og svært. De har givet mig modet og styrken til , at finde MIG og være MIG ….. ☀️🙏 Leif og Kirsten har virkelig “ klædt” mig på til, at blive en kompetent og troværdig healingsmassør.☀️🙏 Tak for jer Leif og Kirsten🙏❤️
Læs mere

Grundkursus i
Healingsmassage

Kan tages som selvstændigt kursus.

Modul 1 i uddannelsen.

For alle.

50 timer

4.800 kr. (kurser i 2023)

Kan bruges både som en afspændende massage til familie og venner, men kan også implementeres som en behandling i din klinik.

Læs mere
*
Datoer og tilmelding
Der er nye kursusdatoer for  2023

Uddannelse som
Afspændings- og Healingsmassør

Kræver et gennemført Grundkursus.

Kan gennemføres på 1 år.

5 moduler (200 timer)

20.000 kr.

Uddannelsen kvalificerer dig til at arbejde professionelt med  Healingsmassagen og hjælpe dine klienter på et meget dybt plan.
Udover at tilegne dig nye færdigheder, har du mulighed for at komme på en personlig udviklingsrejse.

Læs mere
*
Datoer og tilmelding
Der er et nyt uddannelseshold i  2023

Øvrige kurser

Kursus i Fodzonemassage
Ikke kun for fødderne, men for hele mennesket.
Læs mere

Konstruktiv samtale
Et kursus med fokus på samtalen som redskab til dybere forståelse.
Læs mere

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af hjemmesiden. Desuden værner vi om dit privatliv.  Læs mere