Om os

Kirsten F. Nykilde

Kirsten Fragtrup Nykilde
(født i 1966)

 

Healingsmassage- og Samtaleterapeut RAB
(Kursuscentret Kilden fra 2012-2017)

Efteruddannelser på Kursuscentret Kilden:
Stresshåndtering og behandling (2018)
Angsthåndtering og behandling (2019)
Depression - håndtering og behandling (2020)
Aggression og Grænsesætning (2022)
Spirituel Terapi (2023)


Certificeret Access Bars behandler (2015)
Englehealing 1 (Marzcia Techau - 2018)
Healerskolen 1. år (Steen Kofoed - 2021-2022)

Jeg er medlem af Foreningen af Healingsterapeuter.

Jeg var vel knapt fyldt 10 år, så vidste jeg med stor sikkerhed hvad jeg skulle være når jeg blev stor. Jeg skulle være én, som hjælper andre.
Det billede jeg havde for mit indre blik var, når jeg tænker tilbage, meget Florence Nightingale-agtigt. Men ikke desto mindre gik jeg den lige vej og tog en uddannelse indenfor ældreplejen. Det blev mit erhverv i mere end 30 år.

Da jeg var i midten af 40’erne blev jeg klar over, at jeg måtte gøre noget for at hjælpe mig selv. Livet havde givet mig rutscheture, skub og puf, som gjorde at jeg knap vidste op eller ned indeni mig.

Min rejse tilbage til mig startede med uddannelse i håndlæsning, som igen ledte mig frem til Kursuscentret Kilden hvor jeg tog uddannelsen som Healingsmassør og Samtaleterapeut.

Vejen til at nå frem til hvor jeg er i dag var lang og sej, men jeg er dybt taknemmelig for rejsen. Taknemmelig for de mennesker jeg mødte og fik så meget støtte fra.

I dag hjælper jeg stadig andre, men på et helt andet og dybere plan. Hvad enten det er klienter eller kursister, så ligger det så dybt i mit hjerte at hjælpe dem til at finde styrken, troen og lyset i dem selv. Jeg ser mig selv som en Guide/Livsvejleder som kan støtte andre i at stå meget stærkere i - og som sig selv.

Jeg ejer firmet 'Nykilde - Center for Healingsmassage' sammen med min mand, Leif.

Leif Nykilde

Leif Nykilde
(født i 1959)

 

Healingsmassage- og Samtaleterapeut RAB
(Kursuscentret Kilden fra 2014-2016)

Efteruddannelser på Kursuscentret Kilden:
Stresshåndtering og behandling (2018)
Angsthåndtering og behandling (2019)
Depression - håndtering og behandling (2020)
Aggression og Grænsesætning (2022)
Spirituel Terapi (2022)


Englehealing 1 (Marzcia Techau - 2018)
Karmisk Healing (Marzcia Techau - 2019)
Massage med foden i centrum (Claus Olsen - 2020)
Massage med nakken i centrum (Claus Olsen - 2022)

Jeg er medlem af Foreningen af Healingsterapeuter.

Jeg husker en lille dreng, der begyndte at tænke tanker og stille sin mor spørgsmål omkring livet og altets opbygning. Han blev desværre ikke hørt, men blev i stedet mødt med svaret: ”Det skal du ikke tænke på”. Det lod han så være med i 40 år…

Disse år gik med livets uddannelse. Lidt flakken hid og did fra håndværk til musik og undervisning, videre til marketing, projektstyring, information, kommunikation, IT…  alt for meget, der endte med helt at snøre sig sammen og lukke.

Jeg kom tilbage til livet med hjælp fra gode mennesker og via Kursuscentret Kilden og en uddannelse som Healings- og Samtaleterapeut blev der åbnet op for mit nye liv.

Mit liv har ofte været et paradoks. På den ene side har jeg gjort en positiv forskel i en situation eller overfor et andet menneske og samtidig har jeg tvivlet på mig selv og mine evner.
I dag ved jeg, at jeg gør en forskel. Igennem mit virke som behandler, inspirator og underviser er jeg med til at hjælpe mennesker med at finde eller genfinde deres ståsted i livet.

Siden 2019 har jeg sammen med Kirsten været en del af 'Nykilde - Center for Healingsmassage', hvor vi tilbyder Healingsmassage, samtaler og en række andre behandlinger. Derudover afholder vi kurser og uddannelse i Healingsmassage.

I kraft af nærvær, bevidsthed og en stærk intuition er jeg der hvor jeg skal være, i forhold til at hjælpe andre - nemlig lige her!

Vores sted i Nab

I sommeren 2016 besluttede vi os for at starte vores liv sammen på Sydfyn. Det første sted vi kiggede på var det, der skulle blive vores fælles hjem.
Stemningen og roen her i Nab er enestående. Her er åbne marker og højt til himlen. Havet er tæt på og natten er mørk og tryg.
Det er her vi byder indenfor til behandlinger, kurser, uddannelse og meditation.

Nabgyden 46, 5600 Faaborg
Vores sted.
Haven hos Nykilde
Et glimt af vores have.
Nykilde Kurser og Behandlinger
Nyhøj med den smukke udsigt.
Marken er vores, men helt sin egen.
Nykilde Kurser og Behandlinger
Behandler- og kursuslokalet.
Meditation hos Nykilde
Der er stillet op til Meditation.
Nykilde kurser
Kursisternes opholdsrum med thekøkken.
Solnedgang over Nab
En af de fantastiske solnedgange her i Nab.
Nykildes første
Solnedgang ved Nab
Scroll to Top