Fodzonemassage

IKKE "BARE" EN FODMASSAGE

Få en skøn fodmassage, der giver velvære for fødderne og ro i kroppen.

Med inspiration fra zoneterapien og behageligt svøbt i tilgangen til dig som et helt menneske, får du en afslappende Fodzonemassage. Du ligger trygt under et tæppe og skal blot tage imod.

SÅDAN FOREGÅR DET

Vores møde starter med en lille snak om, hvordan du har det, hvor du er i dit liv, om du har fysiske eller psykiske udfordringer. Selve behandlingen indleder jeg med at forbinde hele din krop med den energi/stemning, som jeg arbejder i.

Efter en opvarmning af dine fodled, går jeg i gang med blide tryk og massage på dine fodzoner. Disse zoner afspejler hver for sig et organ i kroppen og massagen er med til at afspænde og afbalancere din krop.

Din jordforbindelse bliver styrket, dit åndedræt falder til ro, din krop slapper af og dit stressniveau falder.

Sessionsvarighed 1 time og 15 min.

Her er hvad Christina skrev efter at have modtaget 3 behandlinger:

 ”Jeg har været hos Leif 3 gange med en uges mellemrum, i håb om, at det kunne hjælpe på mine kroniske smerter, så jeg kunne få en bedre søvn. Jeg har i mere end 2 årtier kun sovet 1-3 timer hver nat. Jeg begyndte at have nætter med 4 timers søvn hurtigt efter 1. behandling, så 5 timer og her efter 3. behandling har jeg haft 2 nætter med 6 timers søvn.

Udover at have fået færre smerter generelt, har Leif’s behandlinger - som ikke ”kun” er fodzonemassage, men en helt unik og både omsorgsfuld, blid, meget dybdegående og healende behandling af hele mig - givet mig en værdifuld indsigt i hvad smerterne vil fortælle mig.

Jeg kan kun give Leif mine allerbedste anbefalinger.”

Scroll to Top