Kender du Healingsmassage?

Grundstenen i vores arbejde som behandlere er Healingsmassagen.

HVAD ER DET NU LIGE DET ER....?

Healingsmassage er en omsorgsfuld og nærværende massage, der kan hjælpe mod stress, angst, depression, uro i krop og tanker, smerter, spændinger, søvnbesvær og meget andet.

Healingsmassage er en helkrops oliemassage. Du ligger godt og er trygt dækket til. Der veksles mellem lange strøg og mere dybtgående energiarbejde.

Healingsmassage er dybt afspændende og du kan få oplevelsen af at befinde dig et sted mellem søvn og vågen tilstand. Det er kun den del af din krop der arbejdes på, som er afdækket. Massagen foregår i stilhed - du skal blot tage imod.

Før massagen bruger vi lidt tid på en lille snak. Hvilke udfordringer har du? Hvorfor er du her? Alt sammen med det formål, at du åbner op for at tage imod behandlingen og for at din behandler har en idé om hvad der vil være optimalt for dig.

Efter massagen bruger vi nogle minutter på at snakke om dine oplevelser og du får tid til at “komme op til overfladen” inden vores møde er slut.

Hvad kan healingsmassagen gøre for dig?

  • Afslappende
  • Dybt afspændende
  • Giver dig muligheden for at mærke dig på en – måske – helt ny måde
  • Hjælper dig til at få kontakt med hengemte følelser og spændinger – og slippe dem
  • Giver dig en følelse af at blive mødt og rummet – fuldstændig som DU er
  • Hjælper DIG til at møde DIG fuldstændig som DU er

Vi mennesker består af den fysiske krop OG vore tanker og følelser.
I Healingsmassage tager vi hånd om HELE DIG. Din krop får dermed mulighed for at slippe spændinger og ubalancer, som er skabt af dine tanker og følelser.

Er du bevidst om problematikker i dit liv og er du klar til at gøre noget ved dem, kan kombinationen af Healingsmassage og Terapeutisk samtale være en mulighed for dig.

Scroll to Top