Trådene samles og klangene forenes

Syngeskåle hos Nykilde

”Må jeg prøve at stå i den store skål?”

Jeg rækker dig min hånd og du træder op i skålen. Et næsten andægtigt øjeblik. Du finder balancen, lukker øjnene og nikker stille ”ja” til at jeg må slå på skålen. Klangen, vibrationerne og din krop flyder sammen - et lille smil tegner sig i dit ansigt.

Jeg slår igen og energien fra skålen trænger dybere ind. Jeg fornemmer et sted på dig der kalder på ekstra healing og lægger min hånd der. En tåre triller stille.

Jeg slår tredje gang - din krop åbner op for det dybe åndedræt, som har været blokeret så længe - helheden er genskabt.

-

Jeg mødte syngeskålene for 5 år siden på en workshop hos Jane Winther. De havde draget mig siden jeg første gang hørte ”Soulbells and Voices” - en indspilning, der stadig rører mig dybt.

Jeg tog hjem fra denne workshop fuld af inspiration og med nogle skønne skåle på bagsædet. Jeg havde måske en idé om hvordan jeg skulle bruge dem, men ikke i hvilket omfang.

Som tiden gik blev skålene en fast bestanddel i mine meditationer. De understøttede de ord og stemninger som blev givet mig at formidle.

En naturlig udvikling var at deltage i endnu en workshop hos Jane og på denne fødtes den store skål. Frisk udpakket direkte fra Nepal. Dens vibrationer og mangfoldighed af lydbilleder gik direkte ind og ramte noget dybt i mig.

Min lille samling af skåle blev nu fast interiør i vores behandler- og kursuslokale. De var med til meditationsaftenerne, de understøttede Kirsten Nykilde’s dybe healinger og den store skål fandt sin plads under massagebriksen og hjalp modtageren til den dybe grounding.

Nye klange
Jeg har nu igen besøgt Jane Winther. Der var nogle ”missing links” i min skålesamling som skulle udfyldes. Det blev til et par inspirerende timer og 3 nye skåle fandt lige så stille deres plads imellem mine. Helheden opstod under kyndig og erfaren vejledning fra Jane.

Solnedgang og klang i Nab.

Helhed og sammenhæng
Jeg er Healingsmassør, Samtaleterapeut, underviser og inspirator. I min verden er der ingen grænser imellem forskellige behandlingsmetoder. Der findes ikke kun én måde at gøre tingene på. Alt opstår når det føles naturligt og rigtigt i den givne situation.

En Healing eller Healingsmassage kan sagtens kobles sammen med syngeskåle, healertromme, Rain Stick, Koshiklokke eller andet - forudsat det bruges naturligt og utvungent og ikke fordi ”det skal man nu en gang”.

For mig betyder tilgangen til mennesket i en behandling alt. Nærvær, tryghed og omsorg er nøgleordene. Kan vi sammen skabe et trygt rum er vi nået rigtig langt i forhold til at genskabe balancen og harmonien.

Her spiller syngeskålene en stor rolle. Deres klange og vibrationer påvirker krop og sind i en sådan grad at spændinger og blokeringer får mulighed for at slippe og opløses. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den naturlige lyd kan medvirke til helbredelse. Sammen med kropsbehandling og healing kan der opstå magi - og mirakler.

 

"I Altets store flod flyder alting frit side om side. Det er op til dig at følge de strømme, der tegner sig for dig.”

Scroll to Top