Healing

Healing er den ældste form for behandling vi kender. Ubevidst bruger vi alle healing i den mest oprindelige form. Når et barn slår sig, puster mor eller far på stedet og lægger f.eks. hånden der hvor det gør ondt. Når vi vil trøste eller berolige et andet menneske, lægger vi ofte en hånd på skulderen eller ryggen af vedkommende. Uden at tænke over det, prøver vi at genskabe balancen i kroppens energisystem.

 

En healer stiller sig til rådighed for en større energi, som han/hun anvender til klientens bedste. I et samarbejde med udefra kommende energier søger healeren at genskabe balancen i kroppen ved at tilføre ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalancer.

En vigtig ingrediens i healing er omsorg og nærvær. Ovenstående eksempel med mor eller far der puster på det ømme sted, vil ikke have den samme effekt hvis mor eller far er mentalt fraværende eller udtrykker ligegyldighed, irritation eller vrede. Omsorg og nærvær er med til at skabe et trygt rum for kroppen at være i. Et sted hvor det er ok at tage imod og slippe spændinger.

Hvad kan healing gøre for dig?

I healingen får du hjælp til at finde ro, så du kan slappe af og trække vejret. Du vil kunne give dig selv et frikvarter og din krop muligheden for at ”indhente dig”.

Familie, arbejde og den livsførelse vi har valgt påvirker os konstant. Vi når ikke altid at bearbejde og sortere. Det hele hober sig op og påvirker vores balance. Vi skal til stadighed leve op til andres forventninger – eller det vi tror de forventer.

Healing kan bl.a. afhjælpe
  • Hovedpine
  • Skulder-/nakke-/rygsmerter
  • Anspændthed
  • Uro
  • Tankemylder
  • Stress

Du kan også bruge en healing som et redskab til at komme et lag dybere i din personlige eller spirituelle udvikling.

Hvordan foregår en healing?

Vi starter med en kort samtale. Under selve healingen ligger du på briksen, fuldt påklædt og med et tæppe over dig. Du har lukkede øjne og skal bare tage imod. Jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop. Nogle gange vil jeg også arbejde i energilagene udenfor din krop. Efter healingen snakker vi kort om dine oplevelser.

Varighed ca. 1 time.

Vi glæder os til at møde dig
Kirsten og Leif