Healing

HVORDAN FOREGÅR EN HEALING?

Vi starter med en kort samtale. Under selve healingen ligger du på briksen, fuldt påklædt og med et tæppe over dig. Du har lukkede øjne og skal bare tage imod. Jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop. Nogle gange vil jeg også arbejde i energilagene udenfor din krop. Efter healingen kort snak om dine oplevelser.

HVAD KAN HEALING GØRE FOR DIG?

Healingen kan hjælpe dig til at finde ro, slappe af og trække vejret. Du giver dig selv et frikvarter og din krop får muligheden for at ”indhente dig”.

Familie, arbejde og den livsførelse, som du har valgt, påvirker dig konstant. Du kan ikke altid nå at bearbejde og sortere. Det hele kan hobe sig op og påvirke balancen.  Måske oplever du følelsen af at skulle leve op til andres forventninger - eller det, som du tror, at de forventer af dig.

HEALING KAN BL.A. AFHJÆLPE

  • Hovedpine
  • Skulder- nakke- og rygsmerter
  • Anspændthed
  • Uro
  • Tankemylder
  • Stress

Du kan også bruge healing som et redskab til at komme et lag dybere i din personlige og spirituelle udvikling.

Healing

Akupressur og Healing

Dette er en kombinations-behandling, som giver flow og balance i kroppen og i energien.
(OBS: Det er kun Kirsten der tilbyder denne kombination)

Vi starter med at jeg udfører akupressur - dvs. små tryk/pres med fingerspidserne, forskellige steder på dit hoved og din krop. Disse tryk/pres er en måde at opløse blokeringer, der måtte være i energien. Jeg arbejder ret intuitivt, så jeg laver akupressur de steder jeg fornemmer vil være til gavn for dig den pågældende dag.
Denne del, hvor du sidder på en stol, varer ca. 10-15 minutter.

Derefter skal du ligge på briksen, hvor du modtager healingen.
Det kan enten være en healing, hvor mine hænder har fysisk kontakt med din krop eller en healing hvor jeg arbejder i energilagene udenfor kroppen. Det kan også være en kombination. Igen her arbejder jeg ret intuitivt ud fra det jeg fornemmer du har brug for.

Vi afslutter sessionen med en lille snak om dine oplevelser.

Healing er den ældste form for behandling vi kender

Ubevidst bruger vi alle healing i den mest oprindelige form. Når et barn slår sig, puster mor eller far på stedet og lægger hånden, der hvor det gør ondt. Når vi trøster eller beroliger et andet menneske, lægger vi ofte en hånd på skulderen eller ryggen af vedkommende. Uden at tænke over det, prøver vi at genskabe balancen i kroppens energisystem.

En healer stiller sig til rådighed for en større energi, som han/hun anvender til klientens bedste. I samarbejde med udefrakommende energier søger healeren at genskabe balancen i kroppen ved at tilføre ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalancer.

Vigtige ingredienser i healing er omsorg og nærvær. Ovenstående eksempel med mor eller far der puster på det ømme sted, vil ikke have den samme effekt hvis mor eller far er mentalt fraværende eller udtrykker ligegyldighed, irritation eller vrede. Omsorg og nærvær er med til at skabe et trygt rum for kroppen at være i. Et sted hvor det er ok at tage imod og slippe spændinger.

Pris:  400 kr. (sessionsvarighed 1 time)
Book din tid til en Healing hos Kirsten eller Leif

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af hjemmesiden. Desuden værner vi om dit privatliv.  Læs mere