Healingsmassage

Hvordan foregår en Healingsmassage?

Vi starter med en kort samtale om, hvor du er med dig selv lige nu. Hvis det er første gang du modtager en Healingsmassage, får du en kort gennemgang af forløbet.

Du ligger trygt og godt på briksen - pakket ind i lagen og tæppe. Det er kun den del af kroppen, der arbejdes på, som afdækkes. Du guides i, hvornår du skal ændre liggestilling fra ryg til mave og tilbage igen.

Healingsmassage er en omsorgsfuld og nærværende helkrops-oliemassage, som du modtager i stilhed. Der veksles mellem lange strøg og mere dybtgående energiarbejde. Massagen er dybt afspændende og du kan opleve at befinde dig et sted mellem søvn og vågen tilstand.

Efter massagen bruger vi nogle minutter på at tale om dine oplevelser under massagen. Det giver dig tid til at ’lande i kroppen’ inden vores møde er slut.

Healingsmassage - fuldt påklædt
Har du udfordringer i forhold til at være afklædt under en massage, så kan Healingsmassage også lade sig gøre fuldt påklædt.
Behandlingen foregår så med omsorgsfulde tryk, små vug og bevægelse af leddene. Ind imellem bliver du "bare holdt" med nærvær og omsorg.
Under hele behandlingen ligger du fuldt påklædt og trygt dækket til på briksen.

Selv garvede massagemodtagere udtaler at denne form for behandling går dybt og har en meget afspændende virkning.

Denne behandling har stor lighed med Healingsmassagen med hensyn til struktur og opbygning. Ligeledes vil der være kontakt til Chakra'ene og energi-/healingsarbejde.
Den største forskel vil være at denne behandling foregår udenpå tøjet og derfor uden olie.

"Healingsmassagen var for mig en form for åbenbaring. Lyder vildt, men ikke desto mindre sandt. Jeg kan huske første gang, da løb tårerne ned af mine kinder... det var en så lindrende og healende fornemmelse, som ikke kan beskrives med ligegyldigt hvilket ord du har.
Jeg har et smertesyndrom, der gør at mit ben indimellem brænder som ild. Og især mit knæ er ramt. Og Kirsten kunne på et tidspunkt røre knæet og stille massere/heale/lindre smerten, hvilket hun var det første menneske som kunne, derfor mine tårer! I 20 år kunne ingen røre mit knæ! Hun kunne vha healingsmassagen. Så den er helt speciel og vil være et super godt værktøj til f.eks. smerteramte!"

Vi tager hånd om dig

DER BLIVER TAGET HÅND OM HELE DIG

Din krop bærer på alle dine erfaringer i form af tanker og følelser, der kan sætte sig i kroppen som spændinger og ubalancer. 

Du ER ikke dine tanker og følelser, men de kan låse sig fast i kroppen og i dine handlinger. En Healingsmassage løsner op, hjælper dig med give slip og skabe passage for en lettere gennemstrømning og større bevægelsesfrihed.

HVAD KAN HEALINGSMASSAGE GØRE FOR DIG?

  • Giver dig muligheden for at mærke dig selv - måske på en helt ny måde
  • Skaber kontakt til dine hengemte følelser og spændinger så du kan slippe dem
  • Møder og rummer dig - fuldstændig som du er
  • Hjælper dig med at møde dig selv - fuldstændig som du er
  • Oplever følelsen af at være fuldt ud afspændt, afslappet og afstresset
  • Giver dig større overskud, mere energi og en bedre søvn

Med Healingsmassage kan du gå i dybden med din personlige udvikling. Du kan også bruge denne behandlingsform, hvis du ønsker at slippe stress- og angsttilstande.

Sessionsvarighed 1 time og 45 min. 


HEALINGSMASSAGE KOMBINERET MED TERAPEUTISK SAMTALE

Er du bevidst om dine problematikker og klar til at gøre noget ved dem?
Da kan kombinationen af Terapeutisk Samtale og Healingsmassage være en god mulighed for dig.
Samtalen kan gøre dig i stand til lettere at møde spændingerne, så din krop bliver klar til at rydde op.

Sessionsvarighed 2 timer og 15 min.

Scroll to Top