Meditation

Vi har siden 2019 jævnligt inviteret til meditation i vores hjem på Nabgyden 46, 5600 Faaborg.
Vores meditationsaftener er gratis og for alle.

Meditationsaften hos Nykilde

Når du ankommer, vil der være stille musik og vi opfordrer dig til være i tavshed, indtage din plads og finde din ro. På denne måde giver du plads til at koble helt fra, inden vi begynder. Forsøg at møde meditationen med en åben indstilling, hvor du giver plads til at lytte indad.

Meditationen er guidet

... så alle kan være med. Den starter med, at du får din opmærksomhed ned i kroppen. Derefter guides du på en rejse ind i dig. Hvor du tages hen, er forskelligt fra gang til gang, alt efter hvad der er brug for.
Meditationen bliver understøttet af lyd fra klangskåle, klokker og Healertromme.
Selve meditationen varer ca. 30 minutter.

Efter meditationen har du mulighed for at dele dine oplevelser og få hjælp til at finde en forståelse.

Vi slutter aftenen med kaffe/the og lidt sødt.

HVORNÅR ER NÆSTE
MEDITATIONSAFTEN?

Vi annoncerer vores Meditationsaftener her på hjemmesiden under Begivenheder.

Du kan også finde opslag under Begivenheder på Nykildes Facebookside, her oplyser vi om datoen for den næste meditationsaften.

Tilmelder du dig vores Nyhedsmail vil du i starten af måneden få tilsendt en mail med vores arrangementer, herunder Meditationsaftenerne.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os!

Det koster ikke noget at deltage.

Meditationsaften hos Nykilde

Meditation har i årtusinder været brugt som et redskab til fordybelse og udvikling, ofte med udspring i en religiøs eller spirituel tradition. I dag anvendes meditation også uden for de religiøse eller kulturelle sammenhænge, eksempelvis med det formål at opnå afslapning og velvære.

HVAD KAN MEDITATION GØRE FOR DIG?

Meditation er en mulighed for at få fat i din indre ro og skabe afstand til hverdagens mange påvirkninger. Billedligt set vil du kunne gå ind i din egen boble og lukke døren. I meditation har du mulighed for at få kontakt med din egen visdom. Den visdom, som altid har eksisteret, men som du måske ikke har turdet se  eller ikke har taget alvorligt. Du vil uforstyrret kunne møde positive såvel som negative emner i dit liv – ærligt og ufiltreret. Meditation giver dig det frikvarter, som kan hjælpe dig til at tage beslutninger, der er til gavn for dig.

 MEDITATION KAN
    • Reducere stress
    • Lindre nervøsitet
    • Afhjælpe søvnløshed
    • Skabe overblik
Scroll to Top