Meditation

Meditation har i årtusinder været brugt som et redskab til fordybelse og udvikling. Ofte med udspring i en religiøs eller spirituel tradition. 

I dag anvendes meditation ofte udenfor de religiøse eller kulturelle sammenhænge, eksempelvis med det formål at opnå afslapning og velvære.

Hvad kan meditation gøre for dig?

Meditation er en mulighed for at få fat i din indre ro og dermed skabe afstand til hverdagens mange påvirkninger. Billedligt set vil du kunne gå ind i din egen boble og lukke døren.

I meditation har du mulighed for at få kontakt med din egen visdom. Den visdom som altid har eksisteret, men som du måske ikke har turdet se – ikke har turdet tage alvorligt. Du vil uforstyrret og upåvirket kunne møde positive såvel som negative emner i dit liv – ærligt og ufiltreret.

Meditation kan give dig det frikvarter, som kan hjælpe dig til igen at tage beslutninger til gavn for dig.

Meditation kan endvidere
  • Reducere stress
  • Lindre nervøsitet
  • Afhjælpe søvnløshed
  • Skabe overblik
Meditation hos Nykilde

Vi afholder jævnligt meditationsaftener i vores hjem på Nabgyden 46.

Vores meditationsaftener er gratis og for alle.

Meditationen er guidet så alle kan være med. Den starter med at du får din opmærksomhed ned i kroppen. Derefter guides du på en rejse ind i dig. Hvor du tages hen, er forskelligt fra gang til gang, alt efter det tema der måtte være brug for. Meditationen bliver understøttet af lyd fra klang- og syngeskåle.

Når du ankommer, vil der være stille musik og vi opfordrer dig til være i tavshed, indtage din plads og finde din ro. På denne måde giver du plads til at koble helt fra inden vi begynder. Forsøg at møde meditationen med en åben indstilling hvor du giver plads til at lytte indad. Efter meditationen har du mulighed for at dele dine oplevelser og få hjælp til at finde en forståelse.

Vi slutter aftenen med kaffe/the og en lille kage.

Hvornår?

Hold øje med siden Begivenheder på Nykilde’s Facebook side. Her oplyser vi om datoen for den næste meditationsaften. Du kan også tilmelde dig vores Nyhedsmail og få tilsendt en mail hver gang vi annoncerer en Meditationsaften. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os!

Tilmelding senest dagen før via ”Deltager” i det aktuelle opslag på vores Facebook side eller på telefon 30 74 72 12.

Det koster ikke noget at deltage.

Vi glæder os til at møde dig
Kirsten og Leif