Healingsmassage Modul 1 – Grundkursus

Healingsmassage - mere end bare en massage

Det kræver ingen forudsætninger  at deltage på dette Grundkursus i Healingsmassage, udover at du har lysten til at lære denne massageform.

  • Kan bruges både som en afspændende massage til familie og venner, men kan også implementeres som en behandling i din klinik.
  • Afsluttes med deltagerbevis.
  • Et gennemført Grundkursus giver adgang til vores uddannelse som Afspændings- og Healingsmassør - læs mere.

Healingsmassage kan umiddelbart opleves som en almindelig blid og langsom massage. Den går dog dybere end som så. Man kan sige, at både krop og sind får massage, og giver kroppen mulighed for at genfinde sig selv. Den bliver mødt og accepteret og har ikke brug for at forsvare sig. Her skal det ikke gøre ondt før det bliver godt.

Når du skal give Healingsmassage er første skridt at skabe gode rammer for modtageren, ved at være nærværende og have omsorg.  Når personen føler sig i ro, har du skabt åbning for dybde i massagen og for afspænding, der leder hen til tryghed og accept, som både krop og sind har brug for i processen.

FOKUS PÅ DET HELE MENNESKE

Kurset er en blanding af teoretiske oplæg og praktisk undervisning. Du bliver undervist i den helt grundlæggende Healingsmassage.

Vi lægger stor vægt på den praktiske træning af massagen. Du får demonstreret Healingsmassagen hver dag med forskellige fokusområder, og du både giver og modtager en massage hver dag. Vi lægger stor vægt på, at du får en etisk forståelse for rammerne omkring massagen, så den bliver en tryg oplevelse for både giver og modtager. Vi arbejder også med en enkel meditation, som kan understøtte dig, såvel i dagligdagen som i massagesituationen.

De teoretiske oplæg giver dig en forståelse for, hvordan krop og sind udgør en helhed og hvordan spændinger i kroppen ofte opstår som resultat af psykiske ubalancer. Vi gennemgår hvordan de forskellige dele af kroppen hænger sammen med tilsvarende dele af psyken og hvorfor det er vigtigt at fokusere på det hele menneske og ikke kun ”ælte muskler”. 

Læs mere om Healingsmassagen

"Utroligt inspirerende, nærværende, indsigtsfuldt rent personligt og spirituelt. Kurset er lige så meget en rejse ind i sig selv og sin egen krops bevidsthed, som det er rent massageteknisk. Kurset giver en menneskelig, filosofisk og spirituel indsigt på lige fod med et utroligt udbytte i forhold til massagen.
Jeg er taknemmelig for den omsorg og den rummelighed jeg er blevet mødt med. Det giver en kæmpe tryghed, når man er "ny" inden for feltet".

En dyb indre rejse

På kurset får du en grundig indføring i Healingsmassagen OG du får samtidig en enestående mulighed for at kigge indad og reflektere over dit eget liv.
Mange af vores kursister har oplevet netop dette kursus som livsændrende for dem. De har fået en større forståelse for sig selv og deres liv. De har fået mere klarhed, ro og overskud. Og så har de selvfølgelig lært at give den mest fantastiske massage.

Er du behandler?

Modul 1 - Grundkursus er godkendt som RAB-efteruddannelse (50 timer) hos følgende foreninger:

  • Foreningen Danske Terapeuter
  • DAKOBE - Danmarks Komplementære Behandlere

Forudsætning for at deltage: Ingen
Varighed: 5 sammenhængende dage - 50 timer (hver dag 9.00-19.00)
Antal deltagere: 2-4 (Afholdes kurset andet sted end på vores hjemadresse er kravet 4 deltagere).
Pris: 5.000 kr.
(Prisen kan variere hvis kurset afholdes andet sted end på vores hjemadresse). Der er mulighed for at aftale en individuel rateordning (skriv det gerne under Bemærkninger, hvis du ønsker en aftale).
Prisen dækker undervisning og materialer samt kaffe/the og "lidt sødt" i pauserne.
Datoer og tilmelding: Se kursuskalender og tilmelding

Scroll to Top