Afspændings- og Healingsmassør

Tag en uddannelse i Healingsmassage hos Nykilde
- mere end "bare" en uddannelse

 • Har du mærket, hvordan krop og psyke hænger sammen?
 • Ønsker du at få en større forståelse for denne sammenhæng?
 • Kunne du tænke dig at opøve evnen til at videregive healing via massage til et andet menneske?

Når du tager Nykildes uddannelse som Afspændings- og Healingsmassør, vil du undervejs opleve at få en større forståelse for din egen krop og psyke og dermed også for de mennesker, som du giver Healingsmassage til.

Vi skaber rum, for at du kan udfolde dig og få overskud til selv at skabe rum for andre.
Vælger du at tage en uddannelse i Healingsmassage hos Nykilde, kommer du gennem et forløb på 250 timer, fordelt på seks moduler.

Små hold - trygge rammer.

Uddannelsens moduler

Før du kan gå i gang med uddannelsen skal du have gennemført Modul 1 - Grundkursus.

De videre moduler er:

Vi underviser på små hold med 4 deltagere. Vi lægger stor vægt på rammerne omkring massagen og etikken i at arbejde så tæt med et andet menneske.

Modul 1 udgør grundstenen i Healingsmassagen. Modul 2-6 giver dig flere værktøjer og en skærpet indsigt i hvordan krop og psyke er forbundne. Du vil blive undervist i, hvordan du giver en omsorgsfuld, afspændende kropsmassage, hvor de rolige, nærværende strøg kombineres med dybtvirkende afspændings- og healingsteknikker.

Vi har fokus på at komme bag om de fysiske spændinger og smerter, da vores udgangspunkt er det hele menneske, hvor krop og sind hænger uløseligt sammen. Uddannelsen i Healingsmassage giver dig værdifulde redskaber til at kunne hjælpe mennesker med f.eks. uro i kroppen, tankemylder, søvnbesvær og stresstilstande.

Roen og omsorgen i massagen giver kroppen mulighed for at genfinde sig selv.
Kroppen mødes med accept og respekt, hvilket gør, at den ikke har brug for at forsvare sig. Det er en massageform, som går meget dybt og som kan medvirke til at opløse selv gamle og fastlåste spændinger og smertetilstande.

Igennem uddannelsen som Afspændings- og  Healingsmassør får du mulighed for både at tilegne dig nye færdigheder og opnå en personlig udviklingsrejse. Du kommer til at mærke både massage og healing på egen krop, så du bliver fortrolig med effekten. Hver dag vil du både give og modtage en behandling.

"Kirsten og Leif er nærværende og tilstede hele tiden, og det skaber en tryg ramme for, hvad der kan være et sårbart kursus at deltage i. Fx var det at give massage første gang ret langt ude af min komfortzone, men jeg følte mig tryg i det på grund af den kyndige vejledning undervejs og det, at begge undervisere har en smittende ro."

UDDANNELSEN INDEHOLDER

 • Grundig oplæring i Healingsmassage
 • Teoretisk undervisning
 • Healingsteknikker
 • Meditation
 • Bevidst Bevægelse - Nykilde Yoga
 • Energi- og sanseøvelser
 • Personlig supervision og feedback
 • Samtaler
 • Fyldestgørende kompendium efter hvert modul
 • 1:1 session med én af underviserne i løbet af uddannelsen (varighed 2 timer)

Du skal som minimum give 5 behandlinger mellem hvert modul.

Uddannelsen dokumenteres med et uddannelsesbevis.

Du har mulighed for at afslutte uddannelsen med en eksamen over 2 dage. Denne består af en skriftlig teoretisk prøve og en praktisk prøve. En bestået eksamen dokumenteres med et eksamensbevis.

Se datoer og tilmelding

Samlet pris for Modul 2-6:   20.000 kr.
pr. 1/1-'24: 22.000 kr.
Forudbetaling 4.000 kr. ved tilmelding.
Restbeløbet afdrages over 10 måneder med 1.600 kr. (1.800 kr.) pr. måned eller efter aftale.

Eksamen (frivillig): 1.500 kr. - løber over to dage. Vurderer vi din eksamen som ikke-bestået, kan du gå om uden beregning. pr. 1/1-'24: 1.700 kr.

Uddannelsen foregår på Nabgyden 46 - 5600 Faaborg.

Vores baggrund for at undervise i Healingsmassagen er vores egen uddannelse fra Kursuscentret Kilden i Valby. En uddannelse som strakte sig over mere end 1.000 timer og som vi afsluttede med eksamen.
Vi er begge Healings- og Samtaleterapeuter RAB. Vi efteruddanner os fortsat - både indenfor Healingsmassagen, men også i andre behandlingsformer.

Den Healingsmassage, som vi underviser i, stammer fra Kursuscentret Kilden i Valby, hvor Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke igennem 30 år udviklede denne fantastiske massageform. Nykilde er udsprunget herfra og eftersom vi løbende får ny læring, vil vores metode altid være ny og evigt strømmende.

Scroll to Top