Personligt forløb

HER KAN DU FÅ HJÆLP TIL DET DU TUMLER MED

Et personligt forløb handler om at hjælpe dig på rette spor igen. Det handler om at du får taget de første og vigtige skridt hen imod det, der er det rigtige for dig.
Et personligt forløb handler om at se nye vinkler, nye muligheder og finde dine ressourcer frem.

Vi må slå fast - vi kan ikke fixe dig og vi kan ikke give dig en færdigsyet løsning på et sølvfad. Men det vi kan - og det vi gør - det er, at vi skaber et rum, hvor det er trygt for dig at være dig. Et rum hvor vi kan gå i dybden med det du tumler med. En mulighed for at grave dybere i årsagen - komme bag om det hele - få fat i ondets rod.

Din vej til personlig udvikling

Vi kommer ikke uden om det - personlig udvikling kræver en indsats - af DIG!
Udvikling handler ikke udelukkende om at skabe nyt, men i lige så høj grad om afvikling. Om at forholde dig til uhensigtsmæssige tankemønstre, forestillinger, selvbilleder - at smide de fodlænker, som du har ladet dig iføre gennem livet.

Det kræver en indsats. Ingen kan gøre det for dig!

Du har selv alle svarene. Du ved, hvad der er bedst for dig! Du har måske bare glemt at lytte, eller du har ikke lært hvordan - ikke været bevidst om din egen indre visdom.

Måske du behøver en guide. En som kan hjælpe dig med at finde vej ind til DIG.

ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB

Du kan bestille et personligt udviklingsforløb, hvor vi mødes fem gange med 2-3 ugers interval. Hver session varer 2 timer og 15 min. og vil indeholde både Terapeutisk Samtale og Healingsmassage / Healing.

Pris: 4.200 kr. (afregnes forud ved første session).

Dette giver dig en rabat på 500 kr. i forhold til at købe sessionerne enkeltvis.
Ring til os på tlf. 30 74 72 12 og aftal den første tid.


Book en gratis 30 minutters afklarings-session
Du har mulighed for et personligt møde med din terapeut. Her kan du mærke om I er et match og høre mere om det forløb vi kan tilbyde dig.
Book din tid her (beskriv dine udfordringer med få ord i kommentarfeltet).

Scroll to Top