Personlig udvikling

Vi kommer ikke uden om det – personlig udvikling kræver en indsats – af DIG!

Personlig udvikling er en fremadskridende proces, der fortsætter livet igennem, i en hastighed defineret ved dit eget ønske om udvikling, eller ved udefrakommende hændelser f.eks. i form af personlige kriser, der kan fremprovokere den personlige udvikling.

Du udvikler dig konstant. De perioder du ikke selv mærker det, er måske mere udtryk for manglende bevidsthed omkring det. Du følger så at sige bare med – mere formet af dine omgivelser end af dine egne ønsker og behov. Vil du det? Gå gennem livet uden at forholde dig til det menneske du er?

Udvikling handler ikke udelukkende om at skabe nyt, men i lige så høj grad om afvikling. Om at forholde sig til uhensigtsmæssige tankemønstre, forestillinger, selvbilleder – at smide de fodlænker du har ladet dig iføre gennem livet.

Det kræver en indsats. Ingen kan gøre det for dig!

Du har selv alle svarene. Du ved hvad der er bedst for dig! Du har måske bare glemt at lytte, eller du har ikke lært hvordan – ikke været bevidst om din egen indre visdom.

Måske du behøver en guide. En som kan hjælpe dig med at finde vej ind til DIG.

Vi kan hjælpe dig med at skabe det rum hvor det er trygt for dig, at være dig – med alle dine tanker, ord og følelser. Hvor du mødes med accept, respekt og nærvær. Hvor du hjælpes til at finde din løsning, din afklaring, dine ressourcer, din styrke. Hvor du støttes i at være DIG.

Vi kan tilbyde et personligt udviklingsforløb, hvor vi mødes fem gange med 2-3 ugers interval. Hver session varer 2 timer og vil indeholde Terapeutisk Samtale og Healingsmassage/Healing.

Du kan læse mere om behandlingsformerne under menuen ”Vi tilbyder” her på siden.

Vi glæder os til at møde dig
Kirsten og Leif